Συστήματα για το Πάμε Στοίχημα

Πριν σας πω οτιδήποτε, πιστεύω ότι αξίζει να επισκεφτείτε το καλύτερο και το παλιότερο site για αθλητικά στοιχήματα, που είναι το Z-code system, γιατί προσφέρει δωρεάν μυστικά, προτάσεις, εργαλεία για στοιχήματα στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο χόκευ κλπ. Και επιπλέον προσφέρει εντελώς δωρεάν το βιβλίο "Zcode Sports Investing Bible" σε pdf. Το συγκεκριμένο βιβλίο αξίζει να το πάρετε και να το διαβάσετε. Και μια συμβουλή: το site είναι ιδιαίτερα μακροσκελές και για αυτό σας συνιστώ να το δείτε όλο. Θα εκπλαγείτε με τις προσφορές και τις προτάσεις του.

Επίσης η ιστοσελίδα Betting Gods προσφέρει δωρεάν προτάσεις για όλα τα είδη στοιχήματος (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ιπποδρομίες, χόκεϋ κλπ) και σας τα στέλνει στο email σας. Αξίζει τον κόπο να την επισκεφτείται.     

Τα στοιχήματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, όπως το Πάμε στοίχημα, εκτός από τύχη και γνώσεις για τις διάφορες ομάδες, χρειάζεται να γνωρίζουμε και στατιστική και πιθανότητες, αν θέλουμε να κερδίσουμε.

Προσοχή, υπάρχει τουλάχιστον μια μέθοδος, που μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίζεις πάντα, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και χωρίς ατελείωτες ώρες διαβάσματος

Η μέθοδος αυτή ονομάζεται arbitrage και βασίζεται στην διαφορά των αποδόσεων, που υπάρχουν για τον ίδιο αγώνα μεταξύ δύο bookmakers. Φυσικά όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά και όσο πιο γρήγορα ενημερωθούμε, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα κέρδη μας. 

Φανταστείτε σε έναν αγώνα να παίζετε όλες τις δυνατές επιλογές (π.χ. να παίζετε και το under και το over ενός αγώνα) σε διαφορετικούς όμως bookmaker και να κερδίζετε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα εξαιτίας της διαφοράς των αποδόσεων.

Τι είναι το arbitrage.

Το arbitrage εμφανίζεται όταν ένας bookmaker προσπαθεί να καλύψει πιθανές απώλειες του. 

Στόχος κάθε bookmaker είναι να σιγουρέψει ένα περιθώριο κέρδους στον κάθε αγώνα ρυθμίζοντας τις αποδόσεις του σύμφωνα με το επιθυμητό περιθώριο κέρδους. Επειδή οι παίχτες ποντάρουν δυσανάλογα περισσότερο στο ένα αποτέλεσμα του αγώνα (π.χ. under ) οι bookmakers προσπαθούν να εξισορροπήσουν τα στοιχήματα που δέχονται προσελκύοντας πονταρίσματα στο άλλο αποτέλεσμα ώστε να μειώσουν τις πιθανές απώλειες τους ανεβάζοντας την απόδοση στο over. 

Άρα, ο bookmaker εσκεμμένα παραμένει εκτεθειμένος προσδοκώντας να προσελκύσει τέτοια πονταρίσματα ώστε να κερδίσει το ίδιο , όποιο αποτέλεσμα και αν έρθει. Καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος για την υπόλοιπη αγορά να αλλάξει αποδόσεις, ο bookmaker μόλις δημιούργησε ένα arbitrage. Πολλές τέτοιες καταστάσεις συμβαίνουν καθημερινά και συμβαίνουν από πρόθεση, ώστε να εξισορροπήσουν τα πονταρίσματα που δέχονται.

Έστω σε έναν αγώνα οι bookmakers καθόρισαν τα στοιχήματα ως εξής:

Για το  under στο 1,80 και για τo over στο 2,10, αφήνοντας 3% κέρδος (γκανιότα) για τον bookmaker. Καθώς περνάει ο χρόνος, ένας bookmaker A συγκεντρώνει πονταρίσματα 15.000 ευρώ στο under και μόνο 1.800 ευρω στο over. Εάν έρθει under ο bookmaker Α χάνει 10.200 ευρω (=15.000 επι 1,80 μείον τα 15.000 και μείον τα 1.800 που πονταρίστηκαν στο over). Ό στόχος του bookmaker Α σε αυτή τη φάση είναι να σταματήσει να παίρνει πονταρίσματα στο under μειώνοντας την απόδοση στο 1,65 και ταυτόχρονα να πάρει πονταρίσματα στο over αυξάνοντας την απόδοση στο 2,40. Αφού οι άλλοι bookmakers κρατούν σταθερές τις αποδόσεις, δημιουργείται πιθανότητα σίγουρου κέρδους μεταξύ των άλλων bookmakers που κράτησαν σταθερό το 1,80 στο under και του bookmaker A που ανέβασε την απόδοση στο over στο 2,40.

Ποιο είναι όμως το κέρδος σας, αν αποφασίσετε να εκμεταλλευτείτε στο συγκεκριμένο παράδειγμα την διαφορά των αποδόσεων μεταξύ των bookmakers; Ας υποθέσουμε, ότι συνολικά θέλετε να παίξετε 100 €, τότε για να υπολογίσετε πόσα χρήματα θα παίξετε στο over και πόσα στο under, πρέπει να κάνετε τους εξής υπολογισμούς:

  • under: 100 Χ 2,40 / ( 2,40 + 1,80 ) = 57,14 σε κάποιον άλλο bookmaker
  • over: 100 X 1,80 / ( 2,40 + 1,80 ) = 42,86 στον bookmaker Α

Το κέρδος σας, αν έρθει under θα είναι 57,14€ που παίξατε στον άλλο bookmaker Χ 1,80 η απόδοση του άλλου bookmaker - 100€ που παίξατε συνολικά και στους 2 bookmakers = 2,85€

Το κέρδος σας, αν έρθει over θα είναι 42,86€ που παίξατε Χ 2,40 η απόδοση του bookmaker Α - 100€ που παίξατε συνολικά και στους 2 bookmakers = 2,86 €

Δηλαδή παρατηρούμε ότι κερδίζουμε πάντα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα.

Φυσικά κάποιος καλοπροαίρετος θα έλεγε: "Μα είναι δυνατόν για 2,85€ να κάνω τέτοια φασαρία". Τα 2,85€ κέρδος στο κατοστάρικο, μπορεί να φαίνεται πολύ λίγο, όμως αν αυτό το κάνατε πολλές φορές τότε τα κέρδη σας θα ήταν εξωπραγματικά. 


Για να το εμπεδώσετε θα σας κάνω ένα παράδειγμα.

Έστω κάποιος έχει 100€ και κατά μέσο όρο ημερησίως παίζει μόνο σε έναν αγώνα, δηλαδή παίζει σε έναν χρόνο 365 φορές και έστω κατά μέσο όρο κερδίζει 2,85% σε κάθε αγώνα που παίζει, τότε τα κέρδη του μέσα σε έναν χρόνο θα ήταν 2.848.084,06. Ναι σωστά διαβάσατε δύο εκατομμύρια οχτακόσιες σαράντα οκτώ χιλιάδες και ογδόντα τέσσερα ευρώ.  Για να ελέγξετε και εσείς το αποτέλεσμα των πράξεων κάντε τα εξής:
  • Μετά τον πρώτο αγώνα θα έχετε 102,85 € (100€ που είχατε και 2,85€ το κέρδος)
  • Μετά τον δεύτερο αγώνα θα έχετε 105,78 € (102,85€ που είχατε και 102,85  * 2,85%=2,93 € κέρδος) 
  • Μετά τον τρίτο αγώνα θα έχετε 108,79 € (105,78€ που είχατε και 105,78  * 2,85%=3,01 € κέρδος) 
Και αν τους παραπάνω υπολογισμούς τους κάνετε και για τους 365 αγώνες, τότε θα φτάσετε να έχετε 2.848.184,06€

Όπως καταλαβαίνετε, αν παίζετε στοιχήματα με την μέθοδο του arbitrage, τότε έχετε και σίγουρα κέρδη, αλλά και τεράστιο όφελος. Η συγκεκριμένη μέθοδος δεν είναι τζόγος αλλά επένδυση.Ο απαραίτητος μαθηματικός τύπος, που πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάθε φορά είναι ο εξής:

Μ Χ Γ / ( Α + Β ) 

με Μ το συνολικό ποσό χρημάτων που θα παίξετε, Α η απόδοση για το ένα σημείο, Β η απόδοση για το άλλο σημείο και Γ η απόδοση του άλλου σημείου από αυτό που θέλετε να υπολογίσετε τα χρήματα που θα ποντάρετε.

Προσοχή: Το arbitrage, μπορεί να λειτουργήσει και σε άλλους αγώνες, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. π.χ. στο μπάσκετ, στο βόλεϊ, τένις, μποξ κλπ. Και φυσικά και σε άλλα γεγονότα που δέχονται μόνο δύο αποτελέσματα.

Ο κίνδυνος που υπάρχει, είναι, να μην προλάβουμε να στοιχηματίσουμε.  

Για να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κέρδη, θα πρέπει να ανακαλύψουμε σε ποιους αγώνες και σε ποια αποτελέσματα υπάρχουν οι μεγαλύτερες διαφορές.

Κάτι που δεν είναι εύκολο σας πληροφορώ. Γιατί θα πρέπει να εξετάσουμε πάρα πολλούς πίνακες με αποδόσεις και φυσικά μέχρι να το κάνουμε αυτό μπορεί οι αποδόσεις να έχουν αλλάξει.

Top Arbitrage Betting Software 100percent WinnersΟ τίτλος τα λέει όλα.


Bonus Bagging Έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο με τις εξής μεθόδους:

  • Από τα στοιχήματα με το ειδικό πρόγραμμα που βασίζεται στο Arbitrage, δηλαδή στην διαφορά των αποδόσεων μεταξύ δύο ή περισσοτέρων γραφείων στοιχημάτων και σας ενημερώνουν με email για τις ευκαιρίες που υπάρχουν, έτσι ώστε να κερδίζεται πάντα και μάλιστα να έχετε το μεγαλύτερο πιθανό κέρδος.
  • Από το πρόγραμμα για τα παιχνίδια του casino  
  • Από τις ιπποδρομίες
Τα παρακάτω συστήματα εξετάζουν τα στοιχήματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες με επιστημονικό τρόπο και τελείως διαφορετική προσέγγιση.   

Z-code system   Έχει πολύ καλές επιτυχίες στο μπάσκετ και κυρίως στο NBA

Soccer Crusher  Χρησιμοποιεί στατιστική ανάλυση και επιτυγχάνει κατά μέσο όρο 82% αύξηση των χρημάτων σας μηνιαίως σε στοιχήματα στο μπάσκετ.

Football Trading System   Βιβλίο για το στοίχημα που περιέχει 10 στρατηγικές