Πως θα κερδίσετε χρήματα από το facebook, το twitter κλπ.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από το facebook

1) Να γίνετε social media manager

Αν ασχολείστε με τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter κλπ), τότε καλά θα κάνετε, να γίνετε και εσείς ένας  social media manager. Είναι μια καινούργια δουλειά και το μόνο που χρειάζεται για να την κάνετε, είναι να γνωρίζετε λίγα πράγματα από κοινωνικά δίκτυα. Συγκεκριμένα θα πρέπει να κάνετε τις εξής εργασίες στο facebook:

- Να ανεβάζετε σχόλια
- Να ανεβάζετε φωτογραφίες
- Να κάνετε like και να δημιουργείτε followers

Για τις δουλειές αυτές, όπως καταλαβαίνεται δεν χρειάζονται και εξειδικευμένες γνώσεις και μπορείτε να τις κάνετε, όποτε θέλετε και για όσες ώρες θέλετε την ημέρα ή την εβδομάδα.

Σας πληρώνουν μέχρι και $25 την ώρα. Σκεφτείτε το, αν κάνετε αυτήν την δουλειά για 2 μόνο ώρες την ημέρα, δηλαδή για 14 μόνο ώρες την εβδομάδα, τότε τα χρήματα που θα κερδίσετε θα είναι περίπου 14 Χ $25 = $350. Και με την αναλογία ευρώ δολαρίου στα 1,30, τότε θα κερδίσετε περίπου 269 € την εβδομάδα και τον μήνα 4 Χ 269€ = 1076 €, όταν ο κατώτατος βασικός μισθός είναι μόνο 580€.

Δηλαδή θα κερδίζετε 1076€ με μόνο 2 ώρες εργασίας την ημέρα και το καλύτερο δουλεύετε, όποτε μπορείτε, όποτε θέλετε και φυσικά έχετε ελεύθερο χρόνο.

Προσοχή, επειδή αυτές οι θέσεις, όπως καταλαβαίνετε, είναι πολύ καλές και πάρα πολλοί θα τις θέλανε, για αυτό και είναι περιορισμένες. Δηλαδή όποιος προλάβει, τον Κύριο είδε.  

Αν θέλετε, παρόλα αυτά, μπορείτε να κάνετε μια προσπάθεια στην ιστοσελίδα Paid Social Media Jobs  για να μάθετε, αν υπάρχουν ακόμα κενές θέσεις και φυσικά αν σας δέχονται.


2) Με τις πωλήσεις

Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από το facebook κάνοντας πωλήσεις προϊόντων, που ανήκουν σε άλλους και εκμεταλλευόμενοι την νέα μηχανή αναζήτησης του facebook. 

Για τις πωλήσεις σας δεν χρειάζεστε δικά σας προϊόντα ή ιστοσελίδα ή blog ή λίστα με email ή να έρθετε σε επαφή με τους πελάτες σας ή εξειδικευμένες γνώσεις.

Ο Chris Carpenter με 7 απλά βήματα, σας εκπαιδεύει, για να κερδίσετε χρήματα από το facebook και υπόσχεται, ότι μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και $1000 την ημέρα, ακόμα και αν οι γνώσεις σας είναι περιορισμένες ή ελάχιστες. 

Ο Chris Carpenter είναι συγγραφέας με τα περισσότερα best seller βιβλία σχετικά με τις διαφημίσεις και ένας από τους μεγαλύτερους guru στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Προσοχή, σας δίνει την δυνατότητα εντελώς δωρεάν να παρακολουθήσετε το video του για να μάθετε περισσότερα.