Πως θα κερδίζεις 115 € την ώρα, χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο!!!

Τι έγινε φίλε μου, τσίμπησες το δόλωμα;  Καλός ο τίτλος έτσι, πιασάρικος!!  Και όμως, όσο εξωπραγματικό και αν ακούγεται, είναι πέρα για πέρα αληθινός. Και μάλιστα σε αυτό το άρθρο θα σου το αποδείξω.

Αν ασχοληθείς με τις έρευνες αγοράς, τότε για κάθε ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώνεις, θα παίρνεις κατά μέσο όρο $20 και ο χρόνος που θα χρειαστείς, είναι περίπου κατά μέσο όρο 8 λεπτά της ώρας. Επομένως, μέσα σε μια ώρα κατά μέσο όρο, μπορείς να συμπληρώσεις 60/8=7,5 ερωτηματολόγια. Και τα χρήματα που θα κερδίσεις είναι 7,5 * $20 = $150 και με την αναλογία ευρώ, δολαρίου στα 1,3 θα κερδίζεις περίπου 115 ευρώ κατά μέσο όρο. Ναι σωστά το διάβασες για κάθε ώρα μπορείς να κερδίζεις 115 ευρώ.

Μα γίνονται αυτά; Σίγουρα θα αναρωτιέσαι. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτά, δεν είναι ούτε χαζοί, ούτε φιλάνθρωποι και φυσικά δεν είναι απατεώνες.

Συγκεκριμένα:

- Οι διάφορες εταιρείες πληρώνουν τεράστια ποσά για έρευνες αγοράς, γιατί θέλουν να αυξήσουν τα κέρδη τους. Στόχος των εταιρειών είναι, να μάθουν ποια προϊόντα έχουν μεγαλύτερη πέραση και πως μπορούν να βελτιώσουν τα δικά τους, για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και άρα τα κέρδη τους. Επομένως δεν είναι ούτε χαζοί, ούτε φιλάνθρωποι και φυσικά δεν είναι απατεώνες. Να αυξήσουν τα κέρδη τους προσπαθούν.

- Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τις έρευνες αγοράς, δηλαδή αυτοί που φέρνουν σε επαφή τις εταιρείες με τους απλούς ανθρώπους σαν και εσένα, χρεώνουν ένα μικρό ποσό για την εγγραφή, που θα κάνεις. Και παράλληλα πληρώνονται και από τις εταιρείες. Δηλαδή ο στόχος τους, είναι το κέρδος.  Συγχρόνως, για να σας δελεάσουν, αν δεν μείνετε ευχαριστημένοι σας επιστρέφουν τα χρήματά σας. Αυτό, σημαίνει, ότι εσείς ασχολείστε με τις έρευνες αγοράς χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο. Επομένως δεν είναι ούτε χαζοί, ούτε φιλάνθρωποι και φυσικά δεν είναι απατεώνες. Για να τα οικονομήσουν προσπαθούν.

- Εσείς που θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τις έρευνες αγοράς, δηλαδή να συμπληρώνεται ερωτηματολόγια θα πληρώνεστε πλουσιοπάροχα και παράλληλα θα παίρνετε και διάφορα δώρα χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο. Δεν είστε ούτε χαζοί, ούτε φιλάνθρωποι και φυσικά δεν είστε απατεώνες. Το μόνο που θέλετε, είναι ένα πάρα πολύ καλό εισόδημα χωρίς μεγάλη προσπάθεια και χωρίς ρίσκο.

Όπως καταλαβαίνεις όλοι έχουν έναν στόχο, το κέρδος και αυτά που σε πληρώνουν είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά, που κερδίζουν αυτοί. Για αυτό θέλουν, να είσαι ευχαριστημένος και να τους λες την γνώμη σου για τα προϊόντα τους και για αυτό δεν σκέφτονται καν να σε κλέψουν ή να σε κοροϊδέψουν. 

Και από την άλλη μεριά 115 € την ώρα χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Και αν μάλιστα σε έχει φάει η ανεργία ή δουλεύεις κανονικό οχτάωρο και πληρώνεσαι με τον βασικό, δηλαδή 580€ μεικτά τον μήνα, όσα λεφτά θα έβγαζες από αυτήν την δουλειά για μόνο 5 ώρες περίπου, τότε θα πρέπει να το σκεφτείς δεκαπλά, προτού την απορρίψεις.

Όπως είπα και προηγουμένως, αυτοί που ασχολούνται με τις έρευνες αγοράς δεν είναι χαζοί. Για αυτό δεν θέλουν τον κάθε περίεργο, που είδε φως και μπήκε, δηλαδή που άκουσε για εκατοντάδες ευρώ και έτρεξε να γραφτεί. Ή ακόμα χειρότερα, που έτρεξε να γράψει την γυναίκα του, το παιδί του, την μάνα του και δεν ξέρω ποιον άλλον. Θέλουν ανθρώπους, που να εργαστούν πραγματικά στις έρευνες αγοράς και για αυτό χρησιμοποιούν ένα είδος face control. 

Πως λειτουργεί το face control; Απαιτούν από αυτόν που θα γραφτεί, να τους δώσει κάποια χρήματα. Με αυτό τον τρόπο διώχνουν όλους τους αεριτζήδες, τους αρπακολατζήδες και γενικά όλους αυτούς, που θα σκέφτονταν πονηρά, να αρπάξουμε καμιά εκατοστή δολάρια και να εξαφανιστούμε.

Κάποια sites χρεώνουν μόλις 1$, δηλαδή λιγότερο και από ένα ευρώ. Κάποια άλλα χρεώνουν μέχρι και 47$ τον μήνα, αλλά με την πρώτη ευκαιρία τα επιστρέφουν με μορφή bonus στους συνεπείς ή τα επιστρέφουν με μορφή δώρου, στο πρώτο ερωτηματολόγιο, που θα συμπληρώσετε. Εννοείτε ότι τα bonus και τα δώρα είναι εκτός της αμοιβής που θα πάρετε για τα ερωτηματολόγια που θα συμπληρώσετε. Συνήθως χρεώνουν ένα ποσό μικρότερο από 50$. 

Προσοχή: Σε κάθε περίπτωση τα χρήματα που θα δώσετε, θα τα πάρετε πίσω ή με μορφή bonus ή με μορφή δώρου ή αν δεν μείνετε ευχαριστημένοι με την μορφή επιστροφής χρημάτων. 

Ενώ αν μείνετε και συνεχίσετε να συμπληρώνετε ερωτηματολόγια, τότε στο τέλος κάθε εβδομάδας θα παίρνετε χρήματα ή με επιταγή ή απευθείας στον λογαριασμό σας στην PayPal. 

Και φυσικά μη σκεφτείτε να πείτε ψέματα ή να προσπαθήσετε να τους κοροϊδέψετε. Μαγκιές δεν χωράνε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δοκιμάζετε τα προϊόντα και να λέτε την γνώμη σας χωρίς υπεκφυγές.

Επίσης θα πρέπει να ξέρεις, ότι οι εταιρείες που πληρώνουν αυτά τα ποσά είναι αμερικάνικες και η επικοινωνία γίνετε στα αγγλικά. 

Υπάρχουν φυσικά και ελληνικές εταιρίες (π.χ. η toluna), οι οποίες όμως δεν μπορούν να πληρώσουν τόσα χρήματα και γιατί η αγορά της Ελλάδος είναι μικρή και φυσικά λόγω κρίσης, πιστεύω είναι απολύτως κατανοητό αυτό. 

Στα παρακάτω site σας δίνεται η δυνατότητα, να γραφτείτε έναντι μιας μικρής συμμετοχής (η συνδρομή που θα πληρώσετε είναι συνήθως μικρότερη από $50, δηλαδή λιγότερο από 39   ευρώ)  και  αυτοί αναλαμβάνουν να σας ενημερώσουν με email για τις παραπάνω εργασίες. Δηλαδή, αναλαμβάνουν να σας πουν:
  • που θα πάτε να ψωνίσετε προϊόντα, χωρίς να πληρώσετε
  • που θα πάτε να δοκιμάσετε φαγητά, χωρίς να πληρώσετε
  • ποια εταιρεία θέλει κάποιον να απαντήσει στα email της
  • ποια εταιρεία κάνει έρευνα αγοράς
  • θα σας στείλουν δωρεάν προϊόντα για να τα δοκιμάσετε και φυσικά θα τα κρατήσετε χωρίς να πληρώσετε
  • επίσης αναλαμβάνουν να σας στείλουν με email δεκάδες ή και εκατοντάδες ερωτηματολόγια και εσείς αποφασίζετε σε ποια θα απαντήσετε.

και όλα αυτά με ποιους όρους (π.χ. το ποσό που θα πληρωθείτε, τι ακριβώς θα κάνετε κλπ).

Αν λοιπόν το σκέφτεστε, τότε επισκεφτείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες για περισσότερες λεπτομέρειες:



Η Get Cash For Surveys είναι μια από τις εταιρείες, που ασχολούνται με τις έρευνες αγοράς και μόνο τον τελευταίο μήνα είχε μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, ένα tablet, ένα blender υψηλής τεχνολογίας και άλλα. Στην Αμερική θεωρείται η πιο δημοφιλής και αξιόπιστη από όλες τις εταιρείες, που ασχολούνται με τις έρευνες αγοράς. 

Διάβασε περισσότερα στο άρθρο μου Get Cash For Surveys, έρευνες αγοράς με αμοιβή 3000 δολάρια τον μήνα

Προσοχή η Get Cash For Surveys διαθέτει προγράμματα και για Έλληνες.



Η Paid Surveys, Etc προσφέρει τα εξής:
  • Πληρώνει περισσότερα από $95 για κάθε έρευνα αγοράς
  • Πληρώνει περισσότερα από $150 την ώρα για κάθε ειδική ομάδα(focus group)
  • Πληρώνει περισσότερα από $25 την ώρα για να παρακολουθήσετε διαφημιστικά video
  • Πληρώνει περισσότερα από $100 για να ταξιδεύετε
  • Πληρώνει για να δοκιμάζεται καινούργια αυτοκίνητα
  • Πληρώνει για να δοκιμάζετε καινούργια προϊόντα και σας αφήνει να τα κρατάτε.

Προσοχή, με την εγγραφή, σας δίνει δώρο τους οδηγούς, "Πως να κερδίσετε $10.000 τον μήνα από το Facebook, το Twitter,  το Ebay και το blog σας"


  • Πάνω από 300 εταιρείες που προσφέρουν πληρωμένες έρευνες αγοράς από το σπίτι.
  • Πάνω από 300 άλλες ευκαιρίες εργασίας από το σπίτι, για να αυξήσετε ακόμα περισσότερο τα έσοδά σας
  • Σας επιστρέφει τα χρήματά σας, αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι μέχρι και 8 εβδομάδες από την εγγραφή σας
Διάβασε περισσότερα στο άρθρο μου Paid Surveys At Home, για έρευνες αγοράς και όχι μόνο























































Με όλες αυτές τις επιλογές, εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;